درباره نشریه

تاریخچه دوفصلنامه علمی حکمت سینوی:

دوفصلنامه علمی حکمت سینوی در سال 1375 با نام مشکوةالنور از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز انتشار گرفت و در دوره اول انتشار خود تا 21 شماره به صورت گاهنامه به درج مقاله در رشته ‏های مختلف علوم انسانی پرداخت. در دوره دوم از شماره 22 تا 37، به صورت فصلنامه با نشر مقالات در موضوع فلسفه و کلام اسلامی به نشریه ‏ای تخصصی تغییر یافت. سپس با هدف اخذ مجوز علمی ـ پژوهشی، از شماره 38 در حوزه اندیشه‌های فلسفی‏ ـ منطقی ابن‌سینا به صورت «دوفصلنامه» با نام «حکمت سینوی» منتشر شد و سرانجام پس از تکمیل هیأت تحریریه و غنی شدن مقالات در تاریخ 10 مرداد 1388 از وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، امتیاز علمی ـ پژوهشی دریافت نمود. دوفصلنامه حکمت سینوی در آخرین ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1399 حائز رتبه B شده است.

این نشریه در ازای دریافت مقالات و چاپ آن، هیچ هزینه ای را از نویسندگان دریافت نمی نماید.

دسترسی به مقالات دوفصلنامه علمی حکمت سینوی آزاد (OPEN ACCESS) است.

این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE) می باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.

این نشریه به تبعیت از مصوبه مربوط به تهیه نشریه های علمی که به صاحب امتیازی دانشگاه امام صادق (ع) منتشر می‌شود؛ متعهد به اجرای داوری دوسو پنهان  (Double-Blind Peer Review)  است.

دوفصلنامه علمی حکمت سینوی مطابق بیانیه بتسدا در خصوص انتشار دسترسی آزاد در 20 ژوئن 2003؛ به طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق Attribution-NonCommercial 4.0 International CC BY-NC 4.0 رعایت می‌کند.

مقالات دوفصلنامه علمی حکمت سینوی به منظور جلوگیری از سرقت ادبی و دریافت میزان مشابهت به سامانه مشابهت یاب "سمیم نور" عرضه می شود. حق ارزیابی موارد سرقت علمی برای نشریه محفوظ است و بدون هیچ تساهل و چشم‎پوشی با آن برخورد قانونی می‌شود.

دوفصلنامه علمی حکمت سینوی مطابق با آیین نامه مصوب 1398؛ مقالات علمی ـ پژوهشی، علمی ـ مروری و مقالات کوتاه را منتشر می نماید.

عنوان

دوفصلنامه علمی حکمت سینوی

شاپا چاپی

شاپای الکترونیکی